distanta zarnesti popasul craiului
distanta zarnesti popasul craiului
Blog Article
strada plaiul foii bucuresti
Cel mai bun sac de dormit: De ce trebuie sa tii cont cand il alegi? Ai nevoie de un sac de dormit? Iata care sunt cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont pentru a alege modelul potrivit pentru nevoile tale.
Traseul până la cabană este de nivel mediu aș spune, durează în jur de 3 ore cu tot cu opriri pentru apă și poze și nu prezintă obstacole.
Jurnal din Himalaya – Ziua 18 – Drumul spre casă e presărat cu mult praf, aglomeraţie, peisaje unice, dar şi multe planuri
Zarnestenii au mai multe legende pregatite in caz ca vi se aprinde pofta de istorii ale veacurilor cand turcii faceau legea aici.
Cheile Râșnoavei: O minune normală sculptată de ape în milioane de ani. Cheile sunt un paradis pentru alpinism, bungee leaping sau pur și simplu pentru a admira frumusețea brută a naturii.
Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi (Cabane de Vis) si reprezinta dorinta noastra de a vizita unitatea de cazare. Rezervarile on line sau telefonic (sau prin orice alt mijloc) apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau booking.com.
În overall, traseul a fost de 18km și da, m-am ales cu febră musculară (carantina și lucratul de acasă a făSlash condiția mea fizică să devină inexistentă) și cu glezne umflate din cauza bocancilor care deși nu au fost la prima purtare, au fost prea prețuri pentru cabana plaiul foii rigizi pentru picioarele mele, dar peisajele, mulțumirea și varful ascutit plaiul foii bucuria resimțită fac ca cele două să nici nu aici conteze!
De altfel, traseul devine mai periculos si cere ceva mai multa atentie, fiind de la sine inteles de ce nu foarte multi doresc sa continue on.
Jurnal din Islanda – Ziua six – Un ultim apasa aici popas în țara unde au „înghețat“ miracolele și contrastele naturii, simplitatea și bunul-gust al omului
Piatra Craiului este de multe ori asociat cu protecția și conservarea. Încă din 1938, datorită frumuseții sale naturale și a speciilor scarce precum Diantus Callizonus și Leontopodium Alpinum, a fost declarat rezervație purely naturală.
La capătul acestei porțiuni de traseu se iese într-o mică poieniță unde găsim Refugiul Șpirlea și niște băncuțe. Un loc numai bun să îți tragi puțin sufletul.
Ce mi-a mai plăcut a fost ca prin holurile pensiunii sunt amenajate locuri unde poți sta să citești, având chiar și o mini bibliotecă.
Traseul despre care v-am vorbit spre rușinea mea este primul meu traseu pe munte. Mi-am dorit întotdeauna să merg mai mult pe munte, dar până acum nu am avut nici ocazia, nici oamenii și nici voința să îmi creez starea vremii în plaiul foii pentru 10 zile singură astfel de ocazii, dar cumva dorința a fost cu mine mereu!
Jurnal de tabără – Ziua 4 – O zi cu de toate: aniversare, drumeție la locul unde prefera să bea apă Ceaușsescu, la lacul „de smarald”, foc de tabără și… aflați din jurnal